Recepten

NJANG SWIETIE

“Eet smakelijk”

Met Açai en couac kun je oneindig variëren : je kunt bijvoorbeeld fruit toevoegen aan je açai bowl of ook gewoon lekker met couac consumeren.

Voeg (plantaardige) zuivel naar keuze toe en pureer alle ingrediënten met een blender, keukenmachine of staafmixer. Op deze manier kun je de smoothies precies zo maken als je zelf wilt en lekker vindt.  Bekijk Hiernaast mijn recepten ter inspiratie maar ga vooral ook zelf lekker aan de slag!

Ik hoor het graag als je één van mijn recepten hebt gemaakt. Tag me op Instagram of stuur een mailtje

Deze bowl bereidt met als basis één sorbet cup met een inhoud van 365 Gr.

Vers fruit waaronder aardbeien, bramen, zwarte bessen, kiwi, mango en Surinaamse ster birambi. En als topping verse COUAC.

Dankzij de zoet/zure smaak van de sterbirambi is deze açai bowl een aanrader. Met als basis daarvoor onze verse pulp (sorbet cup) overige ingrediënten zijn (verse) aardbeien, een halve banaan en een halve kiwi.

Een sorbet cup aangevuld met bosbessen. Één hele aardbei  en onze verse couac vormt de basis van deze heerlijke açaibowl. Als topping hebben we een zadenmix gebruikt.

Om een traditionele bowl met cassave te maken gebruik je onze açaipulp en stukjes cassavebrood als topping. Cassave biedt vele gezondheidsvoordelen.
Wil je de bowl aanvullen met (vers) fruit gebruik dan zwarte bessen.

Verse açai, fruit en noten vormen de basis voor een heerlijke bowl met ananas en zwarte bessen.

Om een lekkere smoothie te maken gebruik je onze açaípouche (150gr.)
je voegt (vers) fruit toe en een topping van zaden en (verse) noten.